WEB200

A WEB200 Internet Média Kft egy számítástechnikával foglalkozó cég részeként üzemelt az ezredforduló kezdetétől. 2009-ben pusztán gazdasági megfontolásból alakult külön vállalkozássá, kezdetekben még a korábbi létszámban, mely már az első évben megduplázódott. Büszkék vagyunk a Dél-Dunántúli régióban elért eredményeinkre, mivel több területen piacvezetőnek mondhatjuk magunkat.

Munkamódszerünk alapjául a nagy rendelkezésre-állású üzemeltetést, kiemelt biztonságú fejlesztést tűztük ki célnak. Egyedi megoldásaink már több alkalommal bizonyítottak, innovatív rendszereinket több vállalat használja nagy hatékonysággal. Szervereink az ország nagyobb szerverparkjaiban üzemelnek, átlagban 99,9% feletti rendelkezésre állással.
Partnereink segítésére több rendszerszintű megoldással, többek között saját fejlesztésű CRM rendszerrel szolgálunk.

Portfóliónk része a szerverüzemeltetésen, weboldalkészítés-üzemeltetésen kívül a vállalati marketing tevékenység is. Webes grafikán kívül készítünk teljes cégarculatot, logótervet, névjegykártyát nyomdai előkészítéssel is.

Termékeink

Honlap:ON

A Honlap:ON csomag azért jött létre, hogy segítse a magyarországi mikro- és kisvállalatok internetre lépését. Tény, hogy még rengetek vállalatnak nincs weboldala, amit túlnyomó részben az idő hiányával, illetve a szükségtelenséggel magyaráznak. Sajnos az érdektelenség mögött általában nem jól informált döntés van.

Honlap:ON

 

Települések.info - település marketing

A kistelepülések weboldalainak felmérése után határoztuk el, hogy építünk egy költséghatékony, de mégis használható rendszert a kis- és közepes települések interneten való megjelenésére. A fejlesztés céljaként három dolgot határoztunk meg:

1. Költséghatékony működésű legyen
2. Megtalálható legyen benne minden, amire a településnek szüksége van
3. Jó minőségű terméket állítsunk elő

Települések.info

 

Keressen minket!

WEB200 Internet Média Kft.
7400 Kaposvár, gróf Apponyi Albert u. 17.

Email: info@web200.hu
Telefon: +36.30.3500268