Szolgáltatások

Weboldal készítés

Weboldalt csak jó minőségben, hozzáadott értékkel készítünk - ez lenne a mottónk, vagy küldetésünk, ha lenne! De nincs, mivel nem szeretnénk túlmisztifikálni magunkat, vagy a munkánkat. Mi csak egyszerűen maximalisták vagyunk, ha munkáról van szó! Úgy formáltuk munkamenetünket, hogy a fejlesztés a lehető leggördülékenyebben, legkevesebb fennakadással haladjon. Ez kezdődik az igények felmérésével, mely általában többszöri egyeztetés után egy majdnem végleges specifikáció elkészítésével lezárul. Ebből készül egy vázlat (wireframe), amelyen már jól látszik a weboldal végső kinézete, de még könnyen változtatható rajta, mivel ilyenkor általában még jönnek új igények. Ha minden funkciót, kapcsolót, linket ismerünk, tudjuk honnan hová jut, akkor befejeződik a specifikáció írása és elkezdődhet a végleges grafikai tervek készítése, melyből az ügyfél dönti el, hogy melyik változat valósuljon meg. A grafikai terv készítése közben az ügyfélnek össze kell gyűjteni az összes weboldalra felkerülő dokumentumot, szöveget. Amíg ezek nincsenek összeszedve, addig nem tudjuk se a grafikát befejezni, se a programozást elkezdeni, mert ezek nélkül egyrészt nem tudjuk az aloldalak végleges kinézetét elkészíteni, másrészről csak egy üres oldalt tudnánk átadni a megrendelőnek, ami láthatóan félkész termék lenne csak. Az pedig ránk nem jellemező.

Keresőoptimalizálás

Tudta, hogy a keresők első három helyezettje elviszi a keresési találatok közel 80%-át? A maradék 20% is szinte csak az első oldalon marad, tehát a második oldalra az emberek nagyon kevés része lapoz. Ezért fontos a keresőoptimalizálás, mert mit ér a weboldal, ha nem találják meg? Biztosítunk statisztikát is a weboldalakhoz, melyben nyomonkövethetőek a látogatók létszáma, szokásai, valamint mérhető, hogy mennyien érkeztek a keresőkből. Fizetett hirdetések létrehozását, menedzselését is elvégezzük, melyből egyértelműen láthatóak a hirdetés megtérülési rátái.

Domain regisztráció

Bármilyen (akár egzotikus) domain név regisztrációt elintézünk Ön helyett, s amennyiben nem tudjuk mi regisztrálni az adott ország domain nevét, biztosan megtaláljuk a legolcsóbb megoldást. .com, .net, .org esetén viszont a beérkezett domain regisztrációs lap, és a szükséges papírok megléte esetén akár 1 órán belül működőképessé tudjuk tenni igényelt domain nevét!
A .hu domain név regisztrációjához készítettünk egy on-line kitöltő felületet, melyet a jobb oldali boxból egy kattintással elérhet (Domain regisztrációs űrlapok). Az űrlapot kitöltve kérjük nyomtassa ki, majd aláírás után küldje el bármelyik elérhetőségünkre.

Tárhely szolgáltatás

Sok jó weboldal kis helyen is elfér! Ha mégsem, növelje tárterület, a határ tényleg a csillagos ég! Több terrabyte kiadó hellyel rendelkezünk, melyet csak meg kell tölteni adattal! A biztonságra is figyelünk, ezért nem áll módunkban idegen kódot futtatni a szervereken, ellenben naponta többször is mentjük a tárhelyek és adatbázisok tartalmát, melyeket hetekkel, hónapokkal később is visszaállíthat, ha nagy a baj! FTP hozzáférést is biztosítunk, mely kialakításában szintén a biztonság megőrzése volt az elsődleges szempont a gyorsaság mellett.

Email szolgáltatás

Külön optimalizált email kezelő szervert üzemeltetünk a levelek kézbesítésére. A levélszemét(spam) nagy részét felismeri a szerver, ezért ezzel jellemzően partnereinknek nem kell bajlódni. A szokásos POP3/SMTP mellett IMAP elérést is tudunk biztosítani, valamint webmail is rendelkezésre áll minden email címhez. Egyedi szolgáltatásként ügyfeleinknek biztosítunk hozzáférést egy adminisztrációs felülethez, melyben saját adatait szerkesztheti, email címeket hozhat létre, törölhet, átirányíthat másik cím(ek)re. Szintén ezen a felületen menedzselheti domain neveit is. Természetesen ezeket mi is elvégezzük az ügyfél helyett, akár telefonon is, amennyiben megbizonyosodtunk a telefonáló fél valódisága kilétét illetően, ezzel szeretnénk elkerülni a telefonos visszaéléseket.

Szerver üzemeltetés

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk szervereink megbízhatóságára. Ezt bizonyítja, hogy a szervereket 3 évente biztosan lecseréljük, s átlagban a használati idő alatt maximum egyszer vannak újraindítva, de mi már az 1000 nap feletti szerver uptime-on se csodálkozunk! A szerver üzembeállítást egy tartósteszt előzi meg, mellyel szeretnénk kiküszöbölni az esetleges hibákat az új vas esetén. Éles környezetben pedig saját fejlesztésű monitoring rendszerrel felügyeljük a szervereket, melyek természetesen különböző szerverparkban vannak elhelyezve. A szervereken csak saját fejlesztésű weboldalak futnak, ingyenes cms rendszert és hozott kódot nem áll módunkban üzemeltetni, mivel nagy a biztonsági kockázat.

Grafikai munkák

Készítünk webgrafikát bemutatkozó oldaltól teljes portálig. Sokat tanulmányoztuk a weboldalak ergonómiáját, ezt felhasználjuk már a tervezési szakaszban és ügyfeleink először wireframe-ben (vázlatosan, nagy vonalakban) látják oldaluk kialakítását, ezzel elkerülhetőek a "Hát, ezt én nem így gondoltam…", vagy "Igazából szeretnék ide még egy…" kezdetű kínos mondatok, melyek a végleges grafika elkészülése után már nagyon nehezen, vagy esetleg egyáltalán nem  valosítható meg. Ellenben egy vázlatos grafika már képet ad a végleges kinézetről, működéséről. Webgrafikán kívül tervezünk teljes cégarculatot is, mely magába fogalja a logo, névjegykártya, fejléces papír, reklám dekoráció tervezését és elkészítését is, utóbbit akár világító formában is.