Honlap:ON

(http://www.honlap-on.hu)

A Honlap:ON csomag azért jött létre, hogy segítse a magyarországi mikro- és kisvállalatok internetre lépését. Tény, hogy még rengetek vállalatnak nincs weboldala, amit túlnyomó részben az idő hiányával, illetve a szükségtelenséggel magyaráznak. Sajnos az érdektelenség mögött általában nem jól informált döntés van.

Honlap:ON

A rendszert a több éves weboldalkészítési tapasztalataink alapján fejlesztettük. Ezek alapján egy kis- középvállalat weboldalán ezek elengedhetetlenek funkciók:

-       olyan jelszóval védett adminisztrációs felület, ahol külső segítség nélkül tudja a felhasználó az oldala tartalmát megváltoztatni

-       szöveges tartalmak, melybe képek, dokumentumok illeszthetőek

-       hírek listázva, melybe szintén képek, dokumentumok illeszthetőek

-       termékkatalógus

-       képgaléria

-       dokumentumtár

-       adott oldalon belüli linkelhető szöveges tartalmak. (pl: Gyakran Ismételt Kérdések)

-       elérhetőségi adatok, térképen megjelölve a céget

-       a fő tartalom mellett olyan szövegfoltok (oldaldobozok) elhelyezése, amelybe tetszőleges tartalom helyezhető el

-       bármikor, bárhogyan formázható tartalom, és struktúra

Ezeket az igényeket valósítottuk meg ebben a rendszerben, illetve hozzátettük a magunk részéről, amit tudtunk. Ezt kínáljuk most Önnek!

Mit tartalmaz még a csomag?

 1. Domain név
  Minden weboldalnak szüksége van egy domain névre, melyen elérhető, pl: www.google.com
 2. Tárhely szolgáltatás
  A weboldalt egy olyan nagy biztonsággal üzemelő szerveren kell tárolni, amely elérhető a nap minden percében, az év minden napján. Több ilyen szervert is üzemeltetünk Magyarország legnívósabb szerverparkjaiban, ezzel is csökkentjük az esélyét az üzemzavaroknak.
 3. Email cím szolgáltatás
  A csomag része 5db email cím, darabonként 1GB tárterülettel.
 4. Keresőoptimalizálási útmutató
  Ahhoz, hogy weboldala a keresők első helyein szerepeljen, elengedhetetlen a keresőoptimalizálás. A weboldal fel lesz rá készítve és igyekszünk, hogy Ön is képbe kerüljön! Meg kell határoznia, hogy melyek azok a szavak, kifejezések, melyek az vállalatára leginkább jellemzőek, s ezekre a szavakra keresve a keresőben az Ön weboldalának az első helyeken kell szerepelnie!
  Tipp: olyan domain nevet válasszon, amely tartalmaz legalább egy ilyen szót, kifejezést. A keresőkre ezzel nagyon jótékony hatással lesz!

 

Honlap:ON Admin

Honlap:ON adminisztrációs felület

Még több infó, referenciák: