Belmoto Racing

A kaposvári székhelyű vállalkozás már közel 2 évtizede működik, ebből kifolyólag Kaposvár vonzáskörzetében mindenki ismeri és elismeri a motoros szakmában. A cég vezetője mégis az on-line megjelenés erősítése mellett döntött, mert tudja, hogy a legtöbb embert ezen a médiumon keresztül érheti el.

Belmoto Racing

Egy komplett webshop bevezetése számukra hatalmas háttérmunkát követel, ezért az on-line piactérre lépést két lépcsőben valósítják meg. Első lépésben egy olyan weboldal készült, amely egy szűkebb termékkört tartalmaz, a termékekről a lehető legtöbb információt próbálják átadni, vásárlás lehetősége nélkül. Az elkövetkezendő időszakban megvizsgálják, hogy milyen arányban tolódik el az értékesítés az on-line felületre, mennyire tudják azt kihasználni. Ha pozitívak a visszajelzések, akkor átalakításra kerül a weboldal egy teljes funkciós webshopra.

Olyan vállalkozásoknak, akik nem tudják megbecsülni mekkora erőforrásokkal, költségekkel járhat a jól működő üzletük on-line piacra való kiterjesztése, mindenképp megfontolandó a hasonló, több lépcsős bevezetés. Így könnyebben felmérhető, hogy mennyi plusz munkával, költséggel jár az on-line értékesítés, ezáltal elkerülhető a kudarc.

Megbízó: Belmoto Racing Kft.
Átadás: 2013. augusztus

Kapcsolódó weboldal:

« Vissza az előző oldalra