Hírek, aktualitások (28 találat)

Az év informatika tanára díj Kaposváron

Több kaposvári informatikai cég és támogató szervezet együttműködésében elindítottuk "Az év informatika tanára Kaposváron" díjat a kaposvári járásban, amelyet a 2016-2017-es tanévben is meghirdetünk.

csoprtkep_duraczky_kódolás_órája.jpg

Elolvasom

Natúrjó – Természetesen jó

A weboldal tulajdonosa egy már működő webshop-ot cserélt le egyedi fejlesztésű webáruházra. Feladataink között szerepelt a teljes arculatra kialakítása, logótervezés, valamint a weboldal arculati kialakítása.

Natúrjó

Elolvasom

BUTIK Apartmanház Fonyód

Miért butik? A boutique jelző olyan szálláshely típust jelöl, mely megkülönbözteti a helyet a hasonló vendéglátási egységektől. Szolgáltatásaiban és kialakításában a vendégek pihenésének biztosításán túl igyekszik meglepetéseket és plusz élményeket adni. Ennek az exkluzív helynek készítettük az alábbi stílusos weboldalt:

Butik Apartmanház

Elolvasom

MotiválóDok.hu

Érdekes, újszerű megközelítéssel áll a motivációs témához a motivalodok.hu oldal. A céljuk, hogy különböző kategóriákba rendezett rövid interjúkkal motiválják az olvasókat. A motivalodok.hu oldal egy újság, amit reggeli kávé mellé ajánlanak. Feladatunk volt a teljes arculat és weboldal kialakítása, fókuszba helyezve a tartalmat.

Motivalodok.hu

Elolvasom